loading…

Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului strânge date din teritoriu despre sesizările primite cu privire la părinții care și-au dus copiii la proteste, relatează Digi24.

Într-o adresă trimisă în această dimineață, Protecția Copilului cere ca până mâine, la ora 16, direcțiile locale să trimită numărul de sesizări și ce măsuri au luat în aceste cazuri.

Decizia vine după ce, la Protecția Copilului, au ajuns mai multe sesizări anonime privind participarea copiilor la manifestațiile antiguvernamentale.

RECOMANDARE – Imaginea zilei la protestul din Constanța: un copil a purtat o pancartă cu mesajul ‘Nu strâmba! Tu, cu mustață!’

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/protectia-copilului-sesizata-privind-prezenta-copiilor-la-protestele-impotriva-ordonantei-de-modificare-a-codurilor-penale-35997.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/protectia-copilului-sesizata-privind-prezenta-copiilor-la-protestele-impotriva-ordonantei-de-modificare-a-codurilor-penale-35997-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv