loading…

O boală rară a transformat o studentă curajoasă la Drept, viitoare judecătoare, într-un om firav, țintuit pe un pat de spital. Teodora a mers la doctor doar cu dureri de cap.

Și în trei zile, a intrat în comă. Suferă de o formă rară de encefalită autoimună, al doilea caz din România și, aici, în țară, nu are șanse de tratament.

Tumora a fost extirpată, dar Teodora nu răspunde la tratament. Medicii de la Spitalul Elias au făcut tot posibilul să trateze infecțiile, pentru ca fata să poată fi transportată în străinătate. E singura ei șansă de a supraviețui, iar părinții se roagă să facă rost de bani pentru a-și vedea singurul copil salvat, până nu e prea târziu.

Familia are nevoie rapidă de 15.000 de euro pentru a-i asigura transferul în străinatate, urmând ca alte sume de bani să fie necesare pentru tratament și recuperare.

Cine dorește să o ajute, poate contacta Fundația Mereu Aproape.

sursa: observator.tv

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-studenta-la-drept-a-intrat-in-coma-peste-noapte-dupa-ce-s-a-plans-de-dureri-de-cap-a-primit-un-diagnostic-cumplit-35983.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-studenta-la-drept-a-intrat-in-coma-peste-noapte-dupa-ce-s-a-plans-de-dureri-de-cap-a-primit-un-diagnostic-cumplit-35983-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv