loading…

Judecătorii i-au propus lui Liviu Dragnea procedura simplificată, potrivit unor informații obținute de Antena 3, ceea ce înseamnă recunoașterea faptelor și avantajul de a beneficia de o reducere a pedepsei.

Șeful PSD ar fi refuzat, spunând că el se simte nevinovat și va dovedi acest lucru.

Patru dintre inculpații din acest dosar au recurs la această soluție, pentru a beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei.

Fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, nu a venit la termenul de astăzi.

Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 28 martie.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au amânat pentru astăzi primul termen pe fond în dosarul în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu alături de alte persoane, printre care și fosta sa soție. 

Dragnea este acuzat de procurori de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/liviu-dragnea-in-fata-judecatorilor-cum-a-reactionat-seful-psd-cand-i-s-a-propus-recunoasterea-faptelor-si-reducerea-pedepsei-35979.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/liviu-dragnea-in-fata-judecatorilor-cum-a-reactionat-seful-psd-cand-i-s-a-propus-recunoasterea-faptelor-si-reducerea-pedepsei-35979-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv