loading…

Berbec

Degeaba încerci să dai semnale unor persoane care nu vor să vadă. Nu te mai strădui să fii subtil, ci spune-le în față, pentru că nu vor înțelege altfel.

Taur

Banii vor veni mai ușor dacă te mobilizezi și te implici puțin mai mult decât ai făcut-o până acum. Totul depinde de tine.

Gemeni

Firea ta deschisă și optimistă va însenina fețele tuturor colegilor, care se vor oferi să te ajute să termini mai repede ultimele proiecte.

Rac

Viața socială este singurul motiv care te face fericit în aceste zile, mai ales că prietenii tăi își exprimă sentimentele și afecțiunea față de tine.

Leu

Ești foarte încrezător în forțele proprii și poți spune cele mai grave lucruri cu zâmbetul pe buze. Ai grijă să nu cazi în capcana aroganței.

Fecioară

Ești greu de mulțumit azi și nimeni nu îți poate intra în grații, pentru că nevoia de perfecțiune este mai accentuată ca oricând.

Balanță

Criticile colegilor nu te afectează în niciun fel și nici performanța de la serviciu. Privești lucrurile în ansamblu, iar asta te avantajează foarte mult.

Scorpion

Spre deosebire de colegii tăi, îți va fi foarte ușor să-ți găsesști energia de care ai nevoie pentru a termina la timp tot ce ți-a dat șeful de făcut.

Săgetător

Sarcinile de la locul de muncă vor continua să îți dea dureri de cap, iar ție îți stă mintea numai la plimbări lungi în parc sau pauze mari de masă.

Capricorn

Recompensele din partea șefilor te vor lua prin surprindere și, chiar dacă este un lucru bun, ele vor pune presiune pe tine să muncești la fel de tare și de mult.

Vărsător

Dacă nu ai rezolvat o problemă de bunăvoie, vei fi obligat să te ocupi de ea astăzi. În final, îți vei da seama că ai greșit pentru că nu te-ai ocupat mai devreme.

Pești

Totul îți merge bine și nu vrei să ieși din zona ta de confort. Prietenii și familia sunt alături de tine, iar la serviciu nu ai nicio problemă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horoscopul-zilei-14-februarie-fecioarele-sunt-greu-de-multumit-si-nimeni-nu-le-poate-intra-in-gratii-35977.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horoscopul-zilei-14-februarie-fecioarele-sunt-greu-de-multumit-si-nimeni-nu-le-poate-intra-in-gratii-35977-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv