Maria Budeanu are 58 de ani, aproximativ 1,65 m înălțime și 90 de kilograme. La momentul dispariției purta o geacă de culoare portocalie, pantaloni negri, cizme negre, avea o poșetă neagră și o plasă în mână.

Luni dimineața la ora 6,00 a plecat la serviciu. Nu a mai ajuns. și nici membrii familiei nu reușesc să ma idea de ea.   fost văzută ultima dată luni dimineață, în jurul orei 6, atunci când a plecat de acasă la serviciu. Nu a mai ajuns la locul de muncă și nici înapoi acasă de atunci. Potrivit Tion.ro, fiul femeii a aflat de la o cunoștință că mama sa a povestit unei prietene că la finele săptămânii ar fi fost abordată, pe stradă, de un individ care i-a făcut avansuri pe care ea le-a refuzat. Apelând la comercianții din zonă, fiul femeii dispărute a reconstituit parțial traseul mamei sale, cu ajutorul a două camere de supraveghere, arată sursa citată. Prima dintre camere surprinde, la câțiva metri de femeie,  un individ care poartă o șapcă și un fular în jurul feței. A doua cameră surprinde de la distanță momentul în care femeia se oprește și apar alte persoane în cadru. Acestea sunt atente să nu fie în raza camerei de supraveghere.

Traseul Mariei Budeanu începe de la blocul în care locuiește, vizavi de intrarea în cimitirul din Calea Șagului și merge până la intersecția Căii Șagului cu strada Ciprian Porumbescu. Familia femeii face apel la cei care au avut drum prin zonă luni în jurul orei 6, care au văzut sau auzit ceva, să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112. De asemenea, cei care pot oferi orice fel de informație pot intra în legătură și cu familia la numărul de telefon 0760338866. (Sursa foto – video: Tion.ro)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Maria Budeanu are 58 de ani, aproximativ 1,65 m înălțime și 90 de kilograme. La momentul dispariției purta o geacă de culoare portocalie, pantaloni negri, cizme negre, avea o poșetă neagră și o plasă în mână.Luni dimineața la ora 6,00 a plecat la serviciu. Nu a mai ajuns. și...

Preluat de la EVZ