loading…

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă potabilă din localitatea Ovidiu, cu diametrul de 400 mm, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 16 februarie 2017, în intervalul 08,00 – 16,00.

Va fi afectată de lipsa apei potabile 50% din populația localității Ovidiu, consumatorii de pe partea stangă a DN 2A, pe sensul mers Constanța – Mihail Kogălniceanu.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fara-apa-in-orasul-ovidiu-din-cauza-unor-lucrari-ale-raja-35981.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fara-apa-in-orasul-ovidiu-din-cauza-unor-lucrari-ale-raja-35981-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv