loading…

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că a identificat în partid doi-trei ”infiltrați de-ai lui Iohannis”, el arătând că aceștia vor fi ”păstrați pentru sămânță”.

Solicitat să precizeze dacă a identificat în PSD ”inflitrați” care sunt de partea președintelui Iohannis, așa cum a declarat în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspuns: ”Am făcut o analiză din surse deschise, așa cum o instituție pe care o iubim cu toții folosește această expresie – din susrse deschise, analizând ce au spus unii și alții de-a lungul ultimelor luni. Îi vedeți la televizor, sunt doi-trei”.

Întrebat ce va face PSD cu aceștia, Dragnea a răspuns în glumă: ”Îi păstrăm pentru sămânță”.

Liviu Dragnea a declarat în urmă cu o săptămână, răspunzând unei întrebări, că mai mulți parlamentari PSD au ridicat, în cadrul ședinței de grup, “problema” existenței în paritd a unor “infiltrați” care ar “asculta” de șeful statului, Klaus Iohannis, el arătând că nu va da numele acestora.

“N-o să spun nume astăzi, dar și la grup au fost colegi care au ridicat această problemă, și în plen și în particular. Nu vreau să deschidem aceste subiect în aceste zile, dar îl vom aborda și îl vom limpezi foarte curând. Vreau în primul rând ca aceste discuții să fie discuții lămuritoare pentru a afla tot partidul de ce în astfel de momente unii au o astfel de poziție”, a adăugat el.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragnea-am-gasit-doi-trei-infiltrati-ai-lui-iohannis-in-psd-ii-pastram-pentru-samanta-36014.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragnea-am-gasit-doi-trei-infiltrati-ai-lui-iohannis-in-psd-ii-pastram-pentru-samanta-36014-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv