loading…

Consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, Michael Flynn, a demisionat pe fondul unui scandal generat de discuțiile pe care le-ar fi avut cu ambasadorul rus pe tema sancțiunilor americane înaintea investirii lui Donald Trump, a anunțat Casa Albă, citată de BBC News online.

Se presupune că Flynn ar fi discutat despre sancțiunile americane cu ambasadorul rus înaintea investirii lui Donald Trump în funcție și că acesta i-ar fi indus în eroare pe oficiali despre această discuție.

Anterior, presa americană anunța că Departamentul de Justiție a avertizat Casa Albă despre aceste contacte luna trecută și că Flynn ar putea fi vulberabil la un șantaj rus.

Flynn l-a sfătuit pe Trump în ceea ce privește politica externă și securitatea națională din 2016, când acesta se afla încă în cursa electorală.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/demisie-la-casa-alba-consilierul-presedintelui-sua-pentru-securitate-nationala-michael-flynn-a-renuntat-la-functie-35971.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/demisie-la-casa-alba-consilierul-presedintelui-sua-pentru-securitate-nationala-michael-flynn-a-renuntat-la-functie-35971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv