loading…

Cinci dosare penale au fost deschise pentru folosirea ilegală a unor drone în timpul protestelor din Piața Victoriei, fiind identificate cinci persoane care au ridicat drone de la sol și audiate, potrivit Poliției Capitalei.

“E vorba despre cinci dosare deschise. Au fost depistate cinci persoane care au ridicat drone de la sol. Pentru a ridica o dronă trebuie să ai certificat de înmatriculare și certificat de navigabilitate. În caz contrar, fapta constituie infracțiune. Este vorba despre art. 103 alin. 1 lit. a din Legea 227/1997 privind Codul aerian. Fapta este prevăzută cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă penală. Persoanele au fost audiate la momentul în care au fost depistate și în conformitate cu art. 112 din aceeași Ordonanță”, a declarat, pentru Mediafax, Diana Sarca, coordonator birou de comunicare Poliția Capitalei.

Cercetările vor fi continuate de către procurorii de pe lângă Curtea de Apel București.

Dronele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cinci-dosare-penale-pentru-folosirea-ilegala-de-drone-in-timpul-protestelor-din-piata-victoriei-36000.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cinci-dosare-penale-pentru-folosirea-ilegala-de-drone-in-timpul-protestelor-din-piata-victoriei-36000-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv