loading…

Avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare, astăzi, de procurorii Parchetului Tribunalului București, pentru tentativă de omor și șantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, și-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.

Avocatul Irinel Caius Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Avocatul este suspectat de anchetatori că, în noiembrie 2016, și-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală, spun surse judiciare, conform romaniatv.net.

Femeia, care este tot avocat, a scăpat cu viață în urma căderii și după ce și-a revenit, le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ulterior, polițiștii au verificat afirmațiile acesteia și au descoperit că bărbatul ajunsese să-i controleze viața.

Conform anchetatorilor, cei doi avocați erau împreună de la începutul anului 2016, însă relația lor nu a fost una fericită. Irinel Iliescu obișnuia să o bată și îi restrânsese viața personală în așa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. În plus, bărbatul i-ar fi interzis să-și mai practice profesia și ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. Polițiștii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic și s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel.

Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor și șantaj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/avocat-acuzat-de-tentativa-de-omor-dupa-ce-si-ar-fi-determinat-iubita-sa-se-arunce-de-la-etaj-35993.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/avocat-acuzat-de-tentativa-de-omor-dupa-ce-si-ar-fi-determinat-iubita-sa-se-arunce-de-la-etaj-35993-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv