loading…

Angajatul unei firme de curierat care distribuia colete în județul Bacău a fost reținut de către polițiști sub acuzația de delapidare în formă continuată, după ce a furat smartphone-uri în valoare de peste 20.000 de lei din pachetele comandate on-line de către clienți la diverse societăți.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, tânărul de 23 de ani a reușit să sustragă, pe parcursul a două luni, un număr de 20 de telefoane mobile, pe care apoi, în majoritatea cazurilor, le-a vândut la prețuri sub cele ale pieței. Smartphone-urile erau luate de către angajatul firmei de curierat din coletele pe care, în mod normal, trebuia să le ducă la clienții care făcuseră comenzi on-line la diverse societăți, notează romaniatv.net.

Prejudiciul constatat în gestiune de către anchetatori s-a ridicat la 20.352,41 lei.

“În urma cercetărilor, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru delapidare în formă continuată. Pe perioada desfășurării anchetei, s-a reușit recuperarea unei părți din prejudiciul creat”, a declarat, marți, responsabilul mass-media al Poliției Județene Bacău, Gabriela Ciobanu, potrivit News.ro.

Reținut pentru 24 de ore, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajatul-unei-firme-de-curierat-retinut-pentru-delapidare-barbatul-a-furat-telefoane-in-valoare-de-peste-20-000-de-lei-din-colete-36013.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajatul-unei-firme-de-curierat-retinut-pentru-delapidare-barbatul-a-furat-telefoane-in-valoare-de-peste-20-000-de-lei-din-colete-36013-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv