loading…

Trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă, în această după-amiază, în urma unui accident produs la intrarea în municipiul Giurgiu, după ce șoferul unui autoturism Dacian Logan nu a observat la timp un TIR staționat în coloană, lovindu-se violent cu mașina de remorca autotrenului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, Constantin Vasilache, accidentul a avut loc pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, primele informații arătând că un șofer de 51 de ani din comuna Frătești, care circula către centrul municipiului Giurgiu la volanul unui autoturism Dacian Logan, nu a observat un autotren oprit în coloană pe prima bandă a drumului, iar autovehiculul pe care îl conducea a intrat sub remorca TIR-ului, scrie news.ro.

În urma accidentului, șoferul și doi pasageri aflați cu el în mașină au fost răniți. Pasagerul din dreapta șoferului a fost transportat în comă la Spitalul Județean Giurgiu. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre un cetățean străin, cu leziuni foarte grave.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca doi dintre pasagerii din autoturism să fie scoși dintre fiarele contorsionate.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-impact-violent-intre-un-logan-si-un-tir-trei-persoane-au-fost-ranite-foto-36006.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-impact-violent-intre-un-logan-si-un-tir-trei-persoane-au-fost-ranite-foto-36006-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv