Informația a fost confirmată și de Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii. Invitată la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, Olguța Vasilescu a precizat că este posibilă o cooptare a lui Victor Ponta în actualul Guvern. 

“Ponta este un membru al PSD-ului. Și nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu. La Justiție, nu pot să spun ce au vorbit.

Vezi galeria foto:

Nu mai spuneți că sunt certuri în interiorul partidului, Liviu Dragnea și Victor Ponta se înțeleg bine”, a încheiat ministrul Muncii. 

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat, august 2013, decretul pentru desemnarea premierului Victor Ponta că ministru interimar al Justiţiei, informa, atunci, Administraţia Prezidenţială. Victor Ponta la înlocuit-o pe Mona Piviniceru, care a plecat judecător la Curtea Constituțională. Cu ocazia şedinţei de Guvern, şeful Executivului a precizat că desemnarea sa la conducerea Ministerului Justiţiei, că interimar, i-a îndeplinit visul de a fi ministru în acest domeniu, adăugând însă că speră că visul să se încheie în câteva zile prin numirea unui „ministru plin”,relata presa.

„În condiţii cu totul şi cu totul neaşteptate, mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiţiei. Sper însă că foarte repede, în câteva zile, se va şi încheia visul acesta şi vom avea un ministru plin al Justiţiei, pentru că este necesar acest lucru”, a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern. Premierul de atunci a arătat totuşi că un secretar de stat va asigura conducerea ministerului.

Reamintim EvZ a anunțat, în cursul după amiezii, că fostul premier Victor Ponta s-a întâlnit, în cursul zilei, la Palatul Victoria, cu premierul în funcție Sorin Grindeanu.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Informația a fost confirmată și de Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii. Invitată la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, Olguța Vasilescu a precizat că este posibilă o cooptare a lui Victor Ponta în actualul Guvern. 'Ponta este un membru al PSD-ului. Și nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca...

Preluat de la EVZ