Mai mult, ministrul Muncii a transmis un avertisment în privința colapsului la care trebuie să se aștepte toți românii din cauza conflictelor. 

„România riscă să se blocheze. Dacă Iohannis nu va aproba bugetul, România riscă să intre în colaps. Nu știu de ce se încăpățînează președintele să nu treacă bugetul. Am aprobat deja 36 de măsuri, mă gîndesc că nu putem pune în practică programul care e pentru bunăstarea României.

Vezi galeria foto:

Prima dată a încercat sa puna o piedica guvernului, acum bugetului, ma gandesc ca nu e tocmai atat de inconstient sa nu aprobe bugetul. Dar e o reacție în lanț. E o situație fără precedent. Noi deja am prevăzut creșterea salariului minim pe economie, a pensiei minime, eliminarea CASS pentru  pensionari. Se aplică măsurile. Însă noi la ora actuală suntem pe un buget de avarie. Unele măsuri trebuie să intre în vigoare de la 1 martie”, a declarat Olguța la B1TV. 

Legea privind OUG 13 și care a scos sute de mii de oameni în stradă nu o face pe Lia Olguța Vasilescu să îi aducă critici vehemente fostului ministrul al Justișiei, Florin Iordache. “Domnul Iordache nu a greșit cu nimic, nu trebuia să își depună demisia. Dacă e ceva ce îi reproșez, e faptul că nu a deschis ușile tuturor, să explice, a declarat Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii a rămas fără răspuns în momentul în care, ridicînd întrebarea dacă OUG 13 a fost citită, jurnalistul Dan Andronic a precizat că în forma ei inițială legea permitea persoanelor peste 60 de ani sau care aveau copii în întreținere să iasă din închisoare. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mai mult, ministrul Muncii a transmis un avertisment în privința colapsului la care trebuie să se aștepte toți românii din cauza conflictelor. „România riscă să se blocheze. Dacă Iohannis nu va aproba bugetul, România riscă să intre în colaps. Nu știu de ce se încăpățînează președintele să nu treacă bugetul....

Preluat de la EVZ