Astăzi, 13 febroarie, Andreea Marin și Tuncay Ozturk au primul termen al procesului de divorţ.

De obicei, Andreea Marin își ține prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce face în fiecare zi, iar de data această, vedeta nu a vrut să dea detalii despre prima înfățișare.

Spre surprinderea tuturor, Ozturk a postat pe Instagram un mesaj surprinzător în limba engleză: “Water your mind to grow your soul /Udă-ţi mintea ca să-ţi creşti sufletul”.

Fanii nu au rămas indiferenți la postarea mesajului : “As long as you are balanced , you are on the right track! / Cât timp eşti echilibrat, eşti pe drumul cel bun) “, este comentariul pe care l-ai adăugat o admiratoare  la postare.

Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturk  păreau să formeze cel mai solid cuplu din media, dar după aproape trei ani de căsnicie, cei doi s-au separat. După ce în presă  au aprut primele informații despre ruptura dintre ei,  “Zâna” a clarificat câteva aspecte cu privire la divorţul de Tuncay Öztürk, explicând că este o hotărâre grea, dar va merge mai departe cu zâmbetul pe buze.

“Oameni dragi, cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPanorama
Astăzi, 13 febroarie, Andreea Marin și Tuncay Ozturk au primul termen al procesului de divorţ.De obicei, Andreea Marin își ține prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce face în fiecare zi, iar de data această, vedeta nu a vrut să dea detalii despre prima înfățișare.Spre surprinderea tuturor, Ozturk a...

Preluat de la EVZ