loading…

Opt persoane au fost evacuate dintr-un bloc cu patru etaje din Pitești, iar o altă persoană, intoxicată cu fum, a fost transferată la spital, în urma unui incendiu izbucnit, în această seară, într-un apartament.

Locatarii au fost cei care au sunat la 112, după ce au văzut cum fumul gros ieșea dintr-un apartament situat la etajul trei al imobilului din cartierul piteștean Craiovei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Argeș, o persoană de aproximativ 50 de ani a fost găsită intoxicată cu fum.

“Incendiul nu se manifestă cu flacără. Sunt degajări mari de fum motiv pentru care persoanele de la etajul 4 al imobilului au fost evacuate. În apartamentul în care a izbucnit incendiul a fost găsită o persoană intoxică cu fum. Are arsuri pe față, fiindu-i afectate căile respiratorii”, a declarat pentru Mediafax, Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeș.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Argeș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/incendiu-in-bloc-mai-multe-persoane-au-fost-evacuate-una-dintre-ele-s-a-intoxicat-cu-fum-35965.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/incendiu-in-bloc-mai-multe-persoane-au-fost-evacuate-una-dintre-ele-s-a-intoxicat-cu-fum-35965-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv