loading…

Trei suporteri au fost împușcați, seara trecută, în fața stadionului echipei Botafogo, la Rio de Janeiro, înaintea unui meci cu formația Flamengo. Dintre fanii împușcați, unul a murit la spital, relatează globo.com.

Suporterii se aflau în exteriorul zonei de nord a arenei în momentul în care asupra lor s-au tras focuri de armă dintr-o mașină în mișcare. Cei trei au fost transportați de urgență la spital. Împușcat în piept, Diego Silva dos Santos, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital în stare gravă și nu a mai putut fi salvat. Jean Marques Ferreira Rocha (22 de ani) și Pedro Henrique da Silva Rego (20 de ani) au fost răniți la braț, conform romaniatv.net.

Înainte de startul partidei au avut loc și alte incidente, în care au fost rănite cinci persoane. Un fan este în stare gravă. Meciul Botafogo – Flamengo a fost câștigat de oaspeți, cu scorul de 2-1.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/imagini-horror-la-stadion-mai-multi-suporteri-au-fost-impuscati-inaintea-unui-meci-video-35948.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/imagini-horror-la-stadion-mai-multi-suporteri-au-fost-impuscati-inaintea-unui-meci-video-35948-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv