Diferențele dintre tine și partenerul de viață par a vă apropia și mai tare în această săptămână. Deși este un lucru ciudat, acum mai mult ca niciodată te simți fericită pe plan sentimental. Păstrează o comunicare deschisă și constantă cu cei dragi ție și astfel relațiile voastre nu vor fi niciodată în pericol. Dacă ești singură și te-ai obișnuit așa, e posibil să fii atrasă de o relație nonconformistă.

Se anunță vești bune pe plan financiar pentru tine, dar asta doar datorită devotamentului cu care ți-ai făcut treaba până acum. Ești un angajat model, un șef bun sau un coleg de excepție, așa că răsplata este cât se poate de aproape. Astrele îți recomandă ca banii câștigați acum să fie investiți sau depozitați astfel încât să poți câștiga mai mult de pe urma lor. Este o perioadă bună pentru afaceri de orice fel, depinde doar de pasiunile și competențele tale.

Chiar dacă nu începi prea bine această săptămână în ceea ce privește relația cu partenerul, pe parcurs îți vei da seama că a fost exact ce aveați nevoie pentru a redeveni apropiați. Certurile mici și atacurile din nimicuri sunt doar o modalitate de a scăpa de monotonia care s-a instalat între voi. Aveați nevoie de așa ceva pentru a realiza că nu puteți trăi unul fărăr celălalt, dar este foarte important să știți când să puneți punct discuțiilor și să aplanați conflictul. 

Nu vor exista schimbări financiare pentru tine în această săptămână, poate câteva cadouri sau bonusuri minore, însă nimic care să fie notabil. Este mai important acum să te concentrezi pe acte, să ai grijă ce semnezi și să îți plătești facturile urgente. Cu cât ești mai bine organizată, cu atât vei reuși să faci cât mai multe lucruri din cele care pun presiune pe tine și pe timpul tău liber!

Nu traversezi o perioadă prea bună în plan amoros, de aceea stresul pe care îl vei resimți va fi unul enorm. Motivele tensiunilor dintre tine și partener sunt destul de serioase și este nevoie de multă analiză pentru a reuși să ieșiți din impas. Calmul și vorba bună vor aduce un plus pentru o comunicare eficientă, de aceea se recomandă să cedezi atunci când situația degenerează.

Dacă ești nemulțumită de răsplata pe care o primești pentru munca depusă, în această săptămână ar trebui să iei atitudine. Nu te chinui să ieși în față și să faci și treburile altora atât timp cât nimeni nu apreciază eforturile pe care le depui. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de o schimbare, așa că ai încredere în tine și cere ceea ce meriți. O ultimă soluție este schimbarea locului de muncă! 

TAUR

 Când te axezi prea mult pe viața ta sentimentală, când îți ignori total partenerul de viață, cam despre asta este vorba în această săptămână. Ai nevoie de un echilibru, altfel e posibil ca relația ta amoroasă să treacă într-un con de umbră. Dacă îi pregătești iubitului o surpriză romantică, ai toate șansele să îl faci să uite de supărări cel puțin pe moment.

Vei avea mult de lucru în această săptămână, mai ales dacă ești la finalul unui proiect la care ții destul de mult. Dă tot ce ai mai bun din tine și fă din asta o reușită remarcabilă. Dacă totul iese conform planului, e posibil să câștigi mai mulți bani decât te-ai fi așteptat. Nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îți privești colegii de sus sau cu dispreț!

GEMENI

Dacă în cursul săptămânii ai numai treburi de făcut la locul de muncă, în weekend ai ocazia de a te revanșa față de partenerul tău de viață. O călătorie scurtă sau o cină romantică e tot ce îți trebuie pentru a-l atrage și mai tare de partea ta. Mai mult decât atât, și tu aveai nevoie de o relaxare după atâta stres pe plan profesional. Vei reuși să te deconectezi și relaxezi chiar dacă doar pentru câteva zile. 

Nu vei avea parte de schimbări majore ale bugetului, ci pot apărea mici cheltuieli suplimentare care nu îți pun probleme. Te concetrezi mai mult pe evoluția ta profesională și vrei să faci tot posibilul să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică într-un timp scurt. Nu ceda presiunilor și nici intrigilor, acest lucru te-ar putea trage înapoi!

RAC

Chiar dacă simți că ești de una singură în relație, nu ceda până nu oferi tot ce ai. Astfel nu vei avea niciun regret în cazul în care viața ta amoroasă va intra în impac. Dacă partenerul tău este tot mai indiferent în ultima perioadă, ai face bine să cercetezi puțin și să afli care ar putea fi cauzele. Nu arunca cu pietre în el înainte de a te lămuri, e posibil ca tu să fii vinovata!

Chiar dacă simți că șefii tăi profită de tine și te pun să muncești prea mult, o atitudine umilă din partea ta le poate deschide ochii și ar putea vedea disperarea ta de a avea un câștig constant. Poți deveni vulnerabilă, poți să inspiri milă sau poți să fii folosită, indiferent de toate astea tu trebuie să îți urmărești obiectivele. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te distrugă!

LEU

Îți dorești mai mult timp liber pe care să îl poți petrece în compania celor dragi, însă acest lucru nu va fi posibil nici în acest început de săptămână. În weekend vei putea respira mai ușurată, însă ești atât de obosită încât nu vei vrea decât să stai în casă să te odihnești. Încearcă să nu te forțezi prea tare pentru a excela în carieră sau din goană după bani, altfel riști să pierzi poate cel mai important lucru în viață: dragostea. 

Trebuie să fii cu ochii în patru în această săptămână dacă vrei să nu ratezi oportunitățile care te înconjoară. Ține puțin și de abilitatea ta de a te băga în fața altora, dar mai ales de curajul de a schimba totul pe plan profesional dacă vei câștiga astfel mai mulți bani. Viitorul este promițător pentru că ești ambițioasă, dar nu-ți lăsa idealurile să te transforme din om în neom.

FECIOARĂ

Un eveniment neplăcut din trecut va reveni în această săptămână în prim plan și vei fi destul de abătută. O veche iubire îți dă bătăi de cap sau sentimente pentru cineva pe care nu vrei să le recunoști. Faptul că te-ai închis în tine nu te va ajuta deloc, ci din contră îți va îngreuna situația și adaptarea la noua ta viață. E momentul să dai totul uitării și să elimini persoanele care vor să te rănească din viața ta!

Banii tăi sunt în pericol în această perioadă, cheltuielile sunt destul de mari și există riscul ca din senin să rămâi cu pușcalița goala. Tot ce trebuie să achiziționezi este necesar, dar îți este foarte greu să te desparți de banii economisiți cu atâta trudă. Încurajările persoanei dragi te vor ajuta să privești cu mai mult optimism ceea ce va urma și te va determina să te bucuri cu adevărat de ceea ce creezi de una singură!

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta ai parte de distracție cum nu ai mai avut de multă vreme. Fie că ești singură sau nu, inițiativele pe care le au cei dragi sunt tot ce îți trebuie în acest moment. Ești mai decisă ca oricând să îți trăiești viața la maximum și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Nu ai parte de drame, așa că trebuie să fii fericită, după acest principiu te vei ghida o bună bucată de timp de acum înainte.

O persoană apropiată îți va solicita un împrumut în aceste zile și nu vei fii în stare să iei o decizie rapidă. Chiar dacă ai încredere în acel om, te gândești dacă îi faci mai mult rău decât bine. Încearcă să nu te crezi atotputernică și nici nu judeca pe nimeni, e important să te pui în situația lui și să te întrebi tu ce ți-ai dori. Situația ta financiară este una bună, deci nu te-ar afecta cu nimic un mic gol în buzunar.

SCORPION

Chiar dacă vrei să îți pedepsești iubitul pentru că nu te-a ajutat atunci când i-ai cerut, săptămâna aceasta ți se va face milă de el. Sarcinile multiple care îi revin l-au extenuat și vei căuta să vă rezolvați problemele pentru a nu se mai repeta pe viitor. Dacă veți forma de acum înainte o echipă și vă veți sprijini, atunci relația voastră va evolua neașteptat de bine. Dacă ești singură, o ceartă dintre tine și un prieten poate scoate la iveală sentimente ascunse.

Ești o fire extrem de descurcăreață și acest lucru se va vedea pe parcursul acestei săptămâni. Ești capabilă să faci bani din orice, pe ce pui mâna se transformă în aur. Ai o intuiție ieșită din comun și știi în ce merită să te implici sau nu. Cel mai important lucru este că nu profiți de alții pentru a avea succes și nici nu te caracterizează hoția, însă chiar și așa vor exista invidii în jur!

SĂGETĂTOR

Viața ta familie, dar și cea socială îți vor aduce în această săptămână cele mai frumoase momente pe care ai putea să le trăiești. E posibil să afli că ești însărcinată sau chiar să aduci pe lume un copil, e posibil să legi noi prietenii, iar lumea din jur să îți demonstreze că ține la tine, vei fi plină de bucurie și de lacrimi în ochi în același timp. Nu pune răul înainte și nu te gândi că e prea frumos ca să dureze!

Dacă ai nevoi de un împrumut în această săptămână, nu ezita să îl ceri celor care știi că au o situația financiară bună și despre care știi că ar avea încredere în tine. Fie că este vorba de rude sau de prieteni, e necesar să le dai toate explicațiile pe care și le doresc. Împărtășește cu ei planurile pe care ți le-ai făcut, astfel ai putea chiar primi sfaturi care ar putea să îți fie de mare ajutor.

CAPRICORN

Dacă te-ai certat recent cu partenerul tău de viață, fie el soț sau iubit, acum este momentul să lași orgoliul deoparte și să nu îți ascunzi sentimentele. Spune când ți-e dor și nu îți fie teamă de răspunsurile pe care le primești, important este să faci ceea ce depinde de tine. Învață că nu poți controla oamenii și nu e drept să vrei ca ei să se schimbe așa cum îți dorești tu!

Cei din jurul tău de la colegi și șefi deja te văd mult mai bine și îți apreciază contribuția la locul de muncă. Se poate spune că ai evoluat mult în ultima perioadă, lucru care ar putea fi și remunerat mai bine decât până acum. O nouă funcție sau un nou proiect al cărui coordonator să fii chiar tu este tot ce îți dorești în acest moment, însă e nevoie să mai aștepți puțin.

rootstireaActualitate/Esential
Diferențele dintre tine și partenerul de viață par a vă apropia și mai tare în această săptămână. Deși este un lucru ciudat, acum mai mult ca niciodată te simți fericită pe plan sentimental. Păstrează o comunicare deschisă și constantă cu cei dragi ție și astfel relațiile voastre nu vor...

Preluat de la romania ntv