Marc Ingla, în prezent director general la Lille, a explicat de ce „Ibra” a părăsit Barcelona, în 2010, pentru a îmbrăca tricoul celor de la AC Milan. La acea vreme, Ingla era directorul de marketing şi media al Barcelonei. „Suedezul e o , o maşină de dat goluri, însă lângă el era o altă maşină. Messi avea nevoie de mai mult spaţiu, Zlatan ocupa prea mult. Cred că au fost anumite fricţiuni din acest motiv”, a mărturisit Ingla.

Acest episod a fost povestit și de suedez, în cea mai convingătoare autobiografie apărută vreodată sub semnătura unui fotbalist – „I Am Zlatan”. În 2009, Ibrahimovici a fost transferat de Barcelona de la Inter, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro. În sezonul petrecut pe „Camp Nou”, atacantul suedez a înscris 22 de goluri în 46 de meciuri, în toate competiţiile, pentru catalani.

Tot atunci, pe vremea când era coleg cu Zlatan, la Barcelona, Messi marcase 47 de goluri, în 56 de meciuri, pentru trupa „blaugrana”.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Marc Ingla, în prezent director general la Lille, a explicat de ce „Ibra” a părăsit Barcelona, în 2010, pentru a îmbrăca tricoul celor de la AC Milan. La acea vreme, Ingla era directorul de marketing şi media al Barcelonei. „Suedezul e o , o maşină de dat goluri, însă...

Preluat de la EVZ