Îndrăgostiţii bănățeni sunt aşteptaţi la teatru, la cafea și să-şi ”sigileze” iubirea, pe Podul îndrăgostiților din oraș. Două campanii inedite pornesc săptămâna aceasta în Timișoara.

Pe 14 februarie și, mai apoi, de Dragobete, amorezii sunt îmbiați să prindă lacăte simbol al dragostei lor de marginile unui pod care treaversează râul Bega.

Pe 14 februarie 2017, membrii clubului Rotaract Timișoara Cetate, vor sărbători Valentine’s Day prin proiectul „Podul Îndrăgostiților – Lacătele Iubirii”. Evenimentul ajuns la cea de a patra ediție va avea loc pe Pasarela Ioan Polen (podul pietonal adiacent Pacului Copiilor), între orele 12 şi 17. Tinerii din Rotaract vor împărți „lacătele iubirii” timișorenilor care vor participa la acest proiect.

Tot pentru a celebra iubirea, Teatrul Național Timișoara a inițiat un partenriat cu cel mai celebru lanț de cafenele din lume, bazat pe apropierea fizică dintre instituții. Astfel, de luni, 13 februarie, până pe 25 februarie, oricine se prezintă la cafeneaua Starbucks și arată că are bilete sau invitații la spectacolele Naționalului timișorean, va primi o băutură la alegere, gratuit, pe lângă comanda sa.

Naționalul timișorean celebrează iubirea pe scenă, prezentând, marți, 14 februarie, de la ora 18,00, spectacolul Hamlet, după W. Shakespeare, în regia Adei Lupu Hausvater, pe o traducere-remix de Peca Ștefan. (Foto: Adrian Pîclișan)

Tag-uri:
Rotaract Timișoara, Lacătele Iubirii, Pasarela Ioan, Pacului Copiilor, Teatrul Național, Adei Lupu, lacate, pod, hamlet, starbucks, Adrian Pî, Adrian Pîc, Adrian Pîcl, Adrian Pîcli, Adrian Pîcliș, Adrian Pîclișa, Adrian Pîclișan

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Declarații de dragoste de Valentine’s Day în Banat: lacăte prinse de pod și invitații la teatru.

<!–

–>
SPUNE-TI PAREREA

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/unnamed_16.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/unnamed_16-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Îndrăgostiţii bănățeni sunt aşteptaţi la teatru, la cafea și să-şi ”sigileze” iubirea, pe Podul îndrăgostiților din oraș. Două campanii inedite pornesc săptămâna aceasta în Timișoara. Pe 14 februarie și, mai apoi, de Dragobete, amorezii sunt îmbiați să prindă lacăte simbol al dragostei lor de marginile unui pod care treaversează râul...

Preluat de la EVZ