loading…

Unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine din România, Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. La începutul acestei luni, Lidl a anunțat că a majorat salariul minim din companie cu 30%.

Orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câștigă cel puțin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include și bonurile de masă. În primăvara anului trecut, salariul minim brut în cadrul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cuprinde și bonurile de masă.

Pe lângă beneficiile salariale, angajații Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susțin oficialii companiei.

Întreaga listă de posturi disponibile o găsiți aici!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajari-la-lidl-lantul-de-magazine-face-angajari-in-mai-multe-orase-din-tara-cat-este-salariul-oferit-35949.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajari-la-lidl-lantul-de-magazine-face-angajari-in-mai-multe-orase-din-tara-cat-este-salariul-oferit-35949-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv