Autor:
Dana Lascu
|
vineri, 03 februarie 2017 | 0 Comentarii
| 158 Vizualizari

<!–

–>

Hainele create de Ivanka Trump vor fi scoase din magazinele Nordstrom. Boicotul față de tatăl ei a scăzut masiv vânzările. FOTO: TWITTER/IVANKA TRUMP

Alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA i scade veniturile fiicei sale favorite, Ivanka Trump. Un celebru lanț de magazine a anunțat că renunță la linia de îmbrăcăminte și de pantofi semnată de ea, acuzând vânzările în scădere ale acesteia, care vin, însă, ca rezultat al unei uriașe campanii de boicot dusă contra membrilor clanului Trump.

Într-un comunicat, lanțul Nordstrom a precizat că deciziile sale de cumpărare sunt luate în funcție de performanța produselor, iar renunțarea la unele dintre cele peste 2.000 de branduri vândute în magazinele sale „face parte din ritmul regulat al afacerii noastre”, notează Agerpres preluând AFP, cea mai veche agenție de știri din lume.

„În fiecare an, renunțăm la aproximativ 10% (din mărci) și ne împrospătăm oferta. În acest caz, bazându-ne pe performanța mărcii, am decis să nu o mai cumpărăm pentru acest sezon”, a adăugat grupul.

FOTO: NORDSTROM – Ivanka participa des la evenimentele organizate de compania care-i vindea linia de îmbrăcăminte. 

Anunțul făcut de Nordstrom vine, însă, după o campanie uriașă intitulată #GrabYourWallet care solicită consumatorilor din toată lumea să boicoteze magazinele care vând produse semnate de Ivanka Trump sau de ceilalți membrii ai familiei.

Campania a fost lansată în octombrie 2016 de două femei, iar pe site-ul oficial, Grabyourwallet.org, este publicată o listă a companiilor care ar trebui boicotate, acuzându-le că îl sprijină pe Donald Trump.

Ivanka Trump, considerată de unii fashion icon, și care are un trecut în lumea modelingului, pierde,a stfel, o sursă de venit. Ea are un brand de îmbrăcăminte și de încălțăminte care îi poartă numele și tocmai și-a lansat propria linie de bijuterii, al cărei design îl semnează.

Tag-uri:
Ivanka, Donald, Trump, boicot, #grabyourwallet, #GrabYourWallet, Nordstrom, grabyourwallet

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boicotul contra lui Donald Trump o „arde” la buzunar pe fiica sa Ivanka ! .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ivanka-trump-nordstrom-twitter-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ivanka-trump-nordstrom-twitter-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Dana Lascu | vineri, 03 februarie 2017 | 0 Comentarii | 158 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ