Autor:
Mihai Şoica
|
vineri, 03 februarie 2017 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Autoritățile clujene au declanșat codul roșu de intervenții după ce un microbuz a intrat cu viteză într-un autotren!

Un microbuz care transporta 16 muncitori, care trebuiau să ajungă la o fermă, a fost implicat într-un grav accident de circulație, care s-a produs pe raza localității Răscruci, județul Cluj.

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj susțin că accidentul s-a produs la intersecția Drumului Național 1C cu un drum județean care ajunge în localitatea Borșa. ”La un moment dat, un autotren a virat la stânga de pe drumul național pentru a intra pe drumul județean și nu a acordat prioritate unui microbuz care transporta 16 persoane. În urma impactului, toate cele 16 persoane au fost rănite, cinci mai grav, care au suferit fracturi, și alte 11 rănite mai ușor”, spune un polițist.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a microbuzului a fost complet distrusă în timp ce întreaga caroserie s-a deformat.

Tag-uri:
Serviciul Po, Serviciul Pol, Serviciul Poli, Serviciul Poliț, Serviciul Poliți, Serviciul Poliție, Serviciul Poliției, Rutiere Cl, Rutiere Clu, Rutiere Cluj, Drumului Na, Drumului Naț, Drumului Nați, Drumului Națio, Drumului Națion, Drumului Naționa, Drumului Național

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav pe un drum național din Cluj. 16 persoane sunt rănite.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/img-2211-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/img-2211-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Mihai Şoica | vineri, 03 februarie 2017 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> ...

Preluat de la EVZ