Autor:
Daniel Teodoreanu
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 83 Vizualizari

<!–

–>

Avionul prabusit in Columbia

S-a aflat de ce s-a prăbuşit avionul echipei Chapecoense.

Tragedia aviatică din Columbia are două explicaţii, dintre care una pare incredibilă pentru nivelul la care este aviaţia comercială în prezent. Conform unei înregistrări audio, cauza prăbuşirii avionului care transporta şi echipa braziliană de fotbal Chapecoense, are legătură cu lipsa de combustibil, conform BBC.

În discuţia piloţilor cu personalul turnului de control aerian, se aude cum căpitanul aeronavei solicită permisiunea de a ateriza din cauza „unei probleme electrice” şi a lipsei de combustibil.

Pilotul a mai spus că se afla la o altitudine de 2,743m înainte ca înregistrarea să ia sfârşit şi când se crede că a avut loc prăbuşirea din cauza căreia au murit şaptezeci şi unu de persoane.

“Operaţiunile de căutare şi salvare au permis găsirea a 71 de trupuri şi a 6 supravieţuitori”, potrivit Unităţii Naţionale de Gestionare a Riscurilor şi Catastrofelor.

Cu toate că bilanţurile anterioare anunţau 76 şi apoi 75 de morţi, patru persoane aflate pe lista pasagerilor nu au mai urcat la bordul avionului.

Tag-uri:
Chapecoense, avion Chapecoense, avion prabusit Chapecoense, tragedie aviatica columbia, avion prabusit columbia, chapecoense

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-A AFLAT DE CE S-A PRĂBUŞIT avionul echipei Chapecoense. Cine s-ar fi aşteptat la UN MOTIV ATÂT DE BANAL la prima vedere? Detalii de ultimă oră.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/avionul-prabusit-in-columbia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/avionul-prabusit-in-columbia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 83 Vizualizari <!-- --> Avionul prabusit in Columbia S-a aflat de...

Preluat de la EVZ