Autor:
Daniel Teodoreanu
|
joi, 01 decembrie 2016 | 3 Comentarii
| 1145 Vizualizari

<!–

–>

Cocalarul din New York

Cocalarul din New York.

Coby Persin, un american cunoscut pe YouTube, a trăit una dintre cele mai traumatizante experienţe din viaţă după ce a decis să organizeze o şedinţă foto spontană în traficul aglomerat din New York (SUA). 

Însoţit de câţiva prieteni, Persin s-a oprit pe un bulevard din Manhattan şi a început şedinţa foto lângă o maşină sport, care se pare că îi aparţine.

Semnalele de nemulţumire adresate de un motociclist nu l-au convins pe american să renunţe la ideea lui, dar decizia aceasta l-a costat scump.

Un alt participant la trafic nu şi-a putut controla furia când a văzut că Persin are chef de poze pe boulevard, a coborât din maşină cu o bâtă şi a i-a spart parbrizul teribilistului celebru pe YouTube.

Au urmat momente de uluială din partea lui Persin, care acum încearcă să-l identifice pe aggressor. “Am nevoie de ajutorul vostru. Făceam o şedinţă foto rapidă în New York pentru nişte poze cool şi acest tip nebun a coborât din maşina lui şi mi-a spart parbrizul cu o bâtă. Vă rog, ajutaţi-mă cu un tag, dacă există cineva care ştie ceva despre tip. 1.000 de dolari, recompensă pentru arestarea acestui om şi pentru orice informaţie”, a scris Persin pe Facebook.

Tag-uri:
cocalarul, cocalar, cocalarul din new york, new york, selfie, cocalar selfie, selfie cocalar, selfie cocalari, violenta explicita

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COCALARUL DIN NEW YORK. S-a oprit în trafic PENTRU SELFIE şi A FOST PEDEPSIT pentru tupeul lui. Scene cu VIOLENŢĂ EXPLICITĂ l Video.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cocalarul-din-new-york-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cocalarul-din-new-york-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 01 decembrie 2016 | 3 Comentarii | 1145 Vizualizari <!-- --> Cocalarul din New York Cocalarul din New...

Preluat de la EVZ