Autor:
Antonia Hendrik
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 14 Vizualizari

<!–

–>

Guvernul Cioloș a decis ca românii să beneficieze de o minivacanță cu ocazia Zilei Naționale a României și sărbătoririi Sfântului Andrei. Cu toate acestea, inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) nu iau pauză şi va trece la operaţiuni la nivel naţional.

Mai mult, Direcția Generală Antifraudă Fiscală efectuează, în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, o acțiune operativă de control la nivel național. Iar aceasta este doar începutul, urmând ca pe întreg parcursul lunii decembrie să fie desfășurate mai multe verificări, informează reprezentanții ANAF.

Șefii ANAF au luat această decizie „ca urmare a intensificării anumitor activități economice specifice care prezintă riscuri în ceea ce privește manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale și vamale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”.

Oamenii legii vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziții intracomunitare sau din import, în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscriși în documentele de transport, de proveniență și în documentele vamale, titrează bugetul.ro.

Potrivit sursei citate, în programarea acțiunilor s-a ținut cont de constatările obținute în operațiunile „Cristal” și „Helios”.

Tag-uri:
Generală Antifraudă, ANAF, controale, la nivel naţional, importuri, trasporturi, vamale

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atenţie! ANAF nu are liber zilele acestea, intră în acțiune operativă de control la nivel național.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anaf-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anaf-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Autor: Antonia Hendrik | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 14 Vizualizari <!-- --> Guvernul Cioloș a decis ca românii să...

Preluat de la EVZ