loading…

Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri a fost condamnat pentru o faptă extrem de gravă: a postat pe Internet imagini indecente cu fosta iubită și a șantanjat-o pe aceasta.

Oliver Robert Nohai, din Timișoara, are o “armată” de peste 100.000 de fani și a devenit celebru datorită atacurilor virtuale date unor oameni politici, prin intermediul unor grupuri extrem de active în mediul online.

“Haiducul” a fost condamnat, recent, la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a creat un cont fictiv pe Facebook, folosind imaginile unei foste iubite (o bombă sexy blondă) și a dat publicității fotografii indecente cu aceasta, susținând, în numele ei, că este dispusă să facă sex pe bani cu diferiți afaceriști, notează antena3.ro.

În momentul în care a descoperit că Oliver Robert Nohai se folosește de numele ei și de imaginile cu ea goală (făcute cu acordul ei, în perioada în care forma un cuplu cu bloggerul), tânăra a depus plângere la DIICOT, iar procurorii l-au dat pe infractor pe mâna judecătorilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/unul-dintre-cei-mai-puternici-oameni-de-online-din-romania-a-fost-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-postat-imagini-explicite-cu-fosta-lui-iubita-32768.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/unul-dintre-cei-mai-puternici-oameni-de-online-din-romania-a-fost-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-postat-imagini-explicite-cu-fosta-lui-iubita-32768-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv