loading…

Un bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie calificată și furt calificat a încercat să se sinucidă, astăzi, cu un cearceaf, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că tânărul în vârstă de 25 de ani din Mediaș, arestat preventiv, a încercat să se sinucidă, astăzi, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Acesta a fost observat de alte persoane reținute, iar polițiștii au intervenit înainte ca tânărul să reușească să își ia viața, potrivit Mediafax.

VEZI ȘI: Un bărbat de 25 de ani a intrat în mai multe locuințe, i-a agresat pe proprietari și a plecat cu bunurile acestora

Întrebată de ce era arestat tânărul, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu a afirmat că pentru tâlhărie calificată și furt calificat.

Surse din candrul anchetei au declarat că tânărul în vârstă de 25 de ani a încercat să își facă un ștreang dintr-un cearceaf.

Conducerea IPJ Sibiu a dispus verificări interne în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-arestat-preventiv-a-incercat-sa-se-sinucida-in-centrul-de-retinere-32744.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-arestat-preventiv-a-incercat-sa-se-sinucida-in-centrul-de-retinere-32744-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv