loading…

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în această seară, că sunt multe acțiuni în România împotriva capitalului românesc.

“Foarte multe persoane din mediul de afaceri îmi semnaleaza faptul că investitorii români sunt dați la o parte și sunt privilegiate multinationalele. Capitalul străin e binevenit in România, dar nu in detrimentul capitalului românesc. Sunt multe actiuni în Romania impotriva capitalului romanesc. DNA, care acționează metodic, a blocat conturile si a dus in faliment firme romanesti. Acest lucru inseamna o valorizare directa a firmelor straine”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Al doilea om în stat a spus că este clar ca prea multe lucruri se intampla ca sa ramana niste coincidente: “În ceea ce ma priveste nu am niciun fel de retinere sa ii spun ca dupa ce vom ajunge la guvernare, acest lucru se va schimba”.

Șeful Senatului a amintit că pe lista care benefiaciaza de ajutor de stat in 2016 sunt numai firme straine.

“Unor firme straine li s-au dat fondurile in exclusivitate. Aceasta politica nu mai poate continua si este un avertiment foarte serios”, a transmis Tăriceanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tariceanu-sunt-multe-actiuni-in-romania-impotriva-capitalului-romanesc-dna-a-dus-in-faliment-firme-romanesti-32767.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tariceanu-sunt-multe-actiuni-in-romania-impotriva-capitalului-romanesc-dna-a-dus-in-faliment-firme-romanesti-32767-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv