loading…

România se întoarce cu trei medalii de aur, trei medalii de argint și o medalie de bronz de la ediția din acest an a Turneului Internațional de Informatică Shumen din Bulgaria.

Competiția s-a desfășurat în localitatea bulgară Shumen, în perioada 24-27 noiembrie, fiind la a VII-a ediție în format internațional (inițial concursul se adresa exclusiv liceelor de informatică din țara gazdă).

La turneu au participat loturi naționale și echipe ale mai multor licee cu profil informatic din Bulgaria, România și Rusia, relatează agerpres.ro.

 Medaliile de aur au fost cucerite de Adrian Emanuel Dicu (clasa a VIII-a/Colegiul Național ‘Frații Buzești’ din Craiova), Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a/Liceul Internațional de Informatică din București) și Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Național ‘Dinicu Golescu’ din Câmpulung).

Cei trei elevi laureați cu argint sunt Alexandra-Maria Udriștoiu (clasa a VIII-a/ Colegiul Național ‘Frații Buzești’ din Craiova), Andrei Coman (clasa a VIII-a/Colegiul Național de Informatică ‘Tudor Vianu’ din Capitală) și Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic ‘Mihail Kogălniceanu’ din Vaslui).

Medalia de bronz a fost câștigată de Maria-Alexa Tudose (clasa a VIII-a/Colegiul Național ‘Ion Luca Caragiale’ din Ploiești).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/surpriza-pentru-romania-sapte-medalii-la-turneul-international-de-informatica-32755.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/surpriza-pentru-romania-sapte-medalii-la-turneul-international-de-informatica-32755-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv