loading…

Circulația rutieră va fi restricționată în București, pentru parada militară de 1 Decembrie, de astăzi până joi după-amiază, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Miercuri, începând cu ora 10.00, în Piața Arcul de Triumf, traficul va fi restricționat, pentru amplasarea tribunelor, pe banda I pe Strada Alexandru Constantinescu către Mănăstirea Cașin și pe Șoseaua Kiseleff, banda I, pe sensul de mers Piața Presei – Piața Arcul de Triumf, precum și pe banda I, în Piața Arcul de Triumf, sensul Piața Presei Libere.

Totodată, începând cu ora 22.00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș, între Intrarea Pescăruș și Restaurantul Pescăruș, dar și în alveolele de pe Șoseaua Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei.

Joi, în intervalul orar 04.00 – 16.00, va fi închisă circulația pe axul central al Șoselei Kiseleff și pe banda I de circulație, pe tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Piața Arcul de Triumf, pe banda I pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, precum și pe banda IV a Șoselei București-Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

De asemenea, joi, între orele 06.00 și 16.00, se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Bulevardul Beijing către Strada Arhitect Ion Mincu.

Autobuzele și tramvaiele circulă miercuri și joi după programul de duminică, iar metroul circulă normal

În zilele de 30 noiembrie 2016 -Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României și 1 Decembrie 2016 -Ziua Națională a României, liniile de transport public vor funcționa conform programelor de circulație corespunzătoare unei zile de duminică, a anunțat RATB.

Metroul va circula după programul normal, respectiv în intervalul orar 5:00-23:00.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/restrictii-de-circulatie-in-capitala-cu-ocazia-zilei-nationale-vezi-restrictiile-si-programul-mijloacelor-de-transport-in-comun-32725.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/restrictii-de-circulatie-in-capitala-cu-ocazia-zilei-nationale-vezi-restrictiile-si-programul-mijloacelor-de-transport-in-comun-32725-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv