Autor:
Ionel Dancu
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 7 Comentarii
| 819 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

PSD nu va asista, alături de Klaus Iohannis, în tribuna oficială, la parada militară de 1 Decembrie din Capitală şi niciun lider social-democrat nu va merge la recepţia de la Cotroceni, după ce şeful statului nu l-a invitat la ceremonii pe preşedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea.

Unul dintre puţinii lideri PSD invitaţi la ambele manifestări, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a refuzat să participe atât la parada militară de la Bucureşti, cât şi la recepţia organizată la Palatul Cotroceni şi va merge de Ziua Naţională la Alba Iulia.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va lua parte nici ea, alături de Klaus Iohannis, la tribuna oficială de la parada militară din Capitală. Ea va sta prin mulţime alături de alţi lideri ai partidului.

La parada din Capitală vor veni mai mulţi lideri PSD, care se vor plimba prin mulţime. Surse din partid au spus EVZ că liderii PSD vor sta de vorbă cu alegătorii la un vin fiert, mâncare tradiţională şi gogoşi. “O să venim cu familiile, cu prietenii şi o să stăm printre oameni, unde ne simţim cel mai bine. O să mâncăm şi cârnaţi cu fasole şi ciorbă de burtă, cum am făcut în fiecare an”, spun surse social-democrate.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat de înţeles în partid că nu ar trebui să participe nimeni la parada şi la recepţia de 1 Decembrie, în semn de protest faţă de gestul lui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis nu i-a invitat pe politicienii cu probleme penale. PSD şi ALDE au spus că gestul preşedintelui reprezintă o politizare a Zilei Naţionale, moment care ar trebui să unească toţi românii.

Printre persoanele neinvitate sunt liderul condamnat al PSD, Liviu Dragnea precum şi şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi fostul premier Victor Ponta, amândoi trimişi în judecată de DNA.

Tag-uri:
1 decembrie, psd, dragnea, firea, iordache

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD se răzbună pe Klaus Iohannis de 1 Decembrie: BAIE DE MULŢIME, VIN, GOGOŞI şi CÂRNAŢI CU FASOLE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-rzv_1-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-rzv_1-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 7 Comentarii | 819 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea PSD nu va asista, alături de...

Preluat de la EVZ