loading…

 Patru persoane, între care doi copii, au ajuns, astăzi, la spital, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de locomotiva unui tren local, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea suceveană Todirești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, patru persoane, între care doi copii, aflate într-un autoturism, au fost rănite în urma unui accident produs în localitatea suceveană Todirești, după ce locomotiva trenului Cacica-Suceava a lovit mașina la o trecere la nivel cu calea ferată.

Găleată a spus că în zonă s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD și două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, potrivit Mediafax.

Persoanele aflate în autoturism nu erau încarcerate, erau conștiente, iar la o primă evaluare s-a constatat că șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cei doi copii au contuzii la cap, iar mama acestora a suferit o plagă tăiată în zona ochiului.

Găleată a spus că cei aproximativ 70 de călători aflați în trenul Cacica-Suceava nu au fost răniți, iar circulația în zonă era blocată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a menționat că toate cele patru persoane sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-persoane-intre-care-2-copii-la-spital-dupa-ce-masina-lor-a-fost-lovita-de-locomotiva-32720.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patru-persoane-intre-care-2-copii-la-spital-dupa-ce-masina-lor-a-fost-lovita-de-locomotiva-32720-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv