Autor:
Andrei Micşa
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 373 Vizualizari

<!–

–>

O cunoscută vedetă de la Hollywood a fost violată

O cunoscută vedetă de la Hollywood a recunoscut pentru jurnaliștii de la Rolling Stone că a fost violată și abuzată psihic. Chiar dacă nimeni nu se aștepta să spună aceste lucru, ea i-a șocat pe admiratorii săi cu aceste declarații.

Cunoscută pentru rolul din serialul “Westworld”, Evan Rachel Wood a recunoscut în fața jurnaliștilor că a fost violată. Și nu o dată, ci chiar de două ori.

Vedeta de la Hollywood a recunoscut că a fost abuzată în trecut de două ori. Evan Rachel Wood a spus pentru revista Rolling Stone că a fost victima unor abuzuri fizice și psihologice.

”Am fost violată. De un fost partener de cuplu, în timp ce aveam o relaţie stabilă. Şi, cu altă ocazie, de proprietarul unui bar. Nu-mi vine să cred că trăim într-o epocă în care oamenii pot să păstreze tăcerea atât de mult. Fără să mai ţinem cont de starea în care se află lumea de azi, marcată de un bigotism şi un sexism strigătoare la cer”, a mărturisit Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood, care a anunțat în 2011 că este bisexuală, a mărturisit că a înţeles faptul că se simţea atrasă de femei atunci când avea vârsta de 4-5 ani. Totodată, ea consideră că anumite persoane ”au profitat” de ea deoarece a existat ceva în felul ei de a fi care îi făcea pe anumiţi oameni să creadă că pot să o ”exploateze”.

Artista are un fiu în vârstă de trei ani cu fostul ei soţ, actorul britanic Jamie Bell, şi a avut o relaţie de patru ani cu rockerul Marilyn Manson. Totodată, ea a încercat să se sinucidă la vârsta de 22 de ani . “În mod bizar, a fost cel mai bun/cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Pentru că nu a reușit”, a mărturisit 

Tag-uri:
Hollywood, Westworld, vedeta, Evan Rachel Wood, viol, vedeta violata, abuzata, vedeta abuzata, rolling stone, a recunoscut, Evan Rachel, Rolling Stone, Roboto Slab, Jamie Bell, Marilyn Manson

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mare VEDETĂ de la Hollywood a recunoscut: „Am fost VIOLATĂ. DE DOUĂ ORI. Am și încercat să mă SINUCID” Sigur o cunoști, dar nu ți-ai fi dat seama niciodată de CHINURILE prin care a trecut.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/media-141406690405140400-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/media-141406690405140400-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 373 Vizualizari <!-- --> O cunoscută vedetă de la Hollywood a fost...

Preluat de la EVZ