Autor:
Andrei Călin
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost internat de urgență, la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat probleme de sănătate. Fostul dinamovist ar putea fi supus unei intervențăă chirurgicale.

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate și marți a ajuns în regim de urgență la Spitalul Floreasca, conform observator.tv. Fostul acționar al echipei Dinamo a acuzat dureri la un picior și a ajuns la infirmeria Penitenciarului Jilava, apoi a fost transferat la Floreasca. În aceste zile, Borcea va fi supus unor investigații amănunțite și este posibil să sufere o intervenție chirurgicală. Omul de afaceri a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”, dar și în dosarul ce vizează oferirea de mită unei judecătoare de la Tribunalul București. În acest moment, pedeapsa contopită a lui Borcea este de 7 ani și 10 luni, dar sentința din al doilea dosar va fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Tag-uri:
cristi borcea, internat, operat, spitalul floreasca, jilava, condamnare, dosarul transferurilor, dinamo, actionar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NEWS ALERT. Cristi Borcea a fost INTERNAT de URGENȚĂ la Spitalul Floreasca și ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cristi-borcea-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cristi-borcea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Cristi Borcea Cristi Borcea a fost internat...

Preluat de la EVZ