loading…

Cu ocazia aniversării naționale, secretarul de stat, John Kerry, transmite României un mesaj în numele președintelui Obama și al poporului american.

“În numele președintelui Obama și al poporului american, transmit felicitările mele sincere poporului român, cu ocazia celei de-a 98-a aniversare a zilei unificării națiunii, 1 Decembrie.

Guvernul nostru consideră foarte valoros parteneriatul strategic cu România, un aliant de încredere în NATO care contribuie în mod major la pacea internațională, securitate și domnia legii. Țara voastră, la fel ca Statele Unite, va organiza alegeri în acest an. Salut angajamentul vostru pentru valorile democratice și mă aștept la un proces electoral liber și corect pe 11 decembrie.

Cetățenii țărilor noastre sunt legați printr-o mulțime de conexiuni în afaceri, arte, sport și domeniul academic. Privind înainte, sunt încrezător că vom continua să extindem prietenia noastră și să colaborăm strâns pentru a promova prosperitatea comună și o lume mai sigură.

În această zi specială, vă ofer cele mai sincere urări de succes, fericire și sănătate în anul care vine”, este mesajul publicat pe site-ul Departamentului de Stat și semnat de John Kerry, șeful diplomației americane, conform stiripesurse.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mesajul-sua-de-ziua-nationala-a-romaniei-32736.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mesajul-sua-de-ziua-nationala-a-romaniei-32736-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv