loading…

Până pe 15 decembrie, traficul pe Autostrada Soarelui va fi restricționat în zona podului Colentina din cauza unor lucrări de reparații.

Polițiștii de la Centrul Infotrafic au anunțat că până pe 15 decembrie 2016, pe autostrada A2 București – Constanța se vor executa lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului Colentina, la km 15+873, pe sensul de mers Constanța – București. Din această cauză traficul pe banda de urgență și pe prima bandă (aproximativ o săptămână) va fi restricționat, relatează adevarul.ro.

Apoi va fi restricționată circulația pe banda a doua și se va circula pe prima bandă. “Le recomandăm conducătorilorauto să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație”, avertizează polițiștii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/lucrari-pe-autostrada-soarelui-in-decembrie-32757.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/lucrari-pe-autostrada-soarelui-in-decembrie-32757-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv