loading…

Două atacuri aeriene au fost înregistrate în această dimineață în apropiere de Damasc. Postul național de televiziune anunță că nu s-au înregistrat victime.

“Forțele aeriene ale inamicului israelian au lansat în cursul dimineții două rachete din spațiul aerian al Libanului”, a indicat sursa citată, precizând că rachetele au explodat în regiunea Saboura, la vest de capitala siriană, fără a face victime, relatează agerpres.ro.

Potrivit Reuters, armata siriană a precizat că avioane militare israeliene au lansat două rachete într-o zonă situată la vest de Damasc, într-un atac lansat din spațiul aerian libanez.

Atacul este o tentativă de a ‘distrage atenția de la succesele Armatei Arabe Siriene’, a menționat agenția de presă SANA, citând o sursă militară.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/israelul-a-lansat-doua-atacuri-aeriene-asupra-siriei-in-aceasta-dimineata-32727.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/israelul-a-lansat-doua-atacuri-aeriene-asupra-siriei-in-aceasta-dimineata-32727-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv