Autor:
Ionel Dancu
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 39 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele american Barack Obama a tranşat un zvon care persistă şi a explicat că prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, nu va candida niciodată pentru Casa Albă.

După victoria surpriză a lui Donad Trump la alegerile din 8 noiembrie în confruntarea cu Hillary Clinton, pe reţelele sociale s-a răspândit ideea unei candidaturi a primei doamne din partea democraţilor în 2020.

“Michelle nu va candida niciodată”, a afirmat Barack Obama într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, publicat marţi seara, potrivit Agerpres.

“Este cea mai dulce persoană pe care o cunosc. Are o complicitate incredibilă în ceea ce-i priveşte pe americani. Dar, exact cum am spus-o şi în glumă, este prea sensibilă pentru a-şi dori să se lanseze în politică”, a adăugat el.

Hotărârea primei doamne, discursurile sale şi mai ales felul în care a denunţat misoginismul lui Donald Trump, au marcat destule spirite printre americani. Dar Michelle Obama, care are o cotă de popularitate ridicată, nu şi-a ascuns niciodată aversiunea pentru politică.

Întrebată de nenumărate ori în ultimii ani despre planurile sale de viitor, ea a precizat că nu va urma exemplul lui Hillary Clinton.

Michelle Obama va împlini 53 de ani când va părăsi Casa Albă, la 20 ianuarie 2017.

Tag-uri:
Michelle Obama, casa alba

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intră Michelle Obama în politică?.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/logan4_02-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/logan4_02-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Ionel Dancu | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 39 Vizualizari <!-- --> Preşedintele american Barack Obama a tranşat un...

Preluat de la EVZ