loading…

Douăsprezece persoane au murit și douăzeci și două au fost rănite, după ce un internat de fete din sud-estul Turciei a fost cuprins de flăcări, au declarat oficiali, citați de Reuters online.

Incendiul, care s-a produs ieri la un internat pentru fete de gimnaziu și liceu din provincia turcă Adana, ar fi putut fi cauzat de o defecțiune electrică, a declarat Omer Celik, ministrul turc pentru Afaceri Europene și reprezentantul provinciei Adana în Parlament, pentru CNN Turk.

Cel puțin 21 de fete au fost rănite, a mai spus el. Printre cei decedați se numără și o persoană care lucra la internat, potrivit Mediafax.

Căminul găzduia fete ale căror familii proveneau din satele din apropiere unde nu există școli, a declarat pentru CNN Turk un parlamentar de opoziție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/incendiu-la-un-camin-de-fete-din-turcia-soldat-cu-12-morti-si-22-de-raniti-32705.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/incendiu-la-un-camin-de-fete-din-turcia-soldat-cu-12-morti-si-22-de-raniti-32705-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv