loading…

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac aduce în această iarnă magia cinematografiei pe cele mai înalte culmi. Filmele care au făcut istorie vor prinde viață în rândul turiștilor.

În această iarnă, hotelul de gheață de la Bâlea Lac va pregăti pentru pasionații de cinematografie 14 camere duble matrimoniale și, pentru cei ce doresc mai multă intimitate, trei igloo-ri.

Decorul va fi în întregime din gheață, iar turiștii vor împărții camerele cu personajele favorite din filme celebre. ”Oaspeții noștri vor dormi, în funcție de preferință, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter și Dracula”, spune Lidia Bădilă, reprezentant al Hotelului de Gheață.

Lângă hotel vor fi construite, după Anul Nou, trei igloo-uri în care vor prinde viață ștrumfi, dinozauri și animalele junglei. Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice și Jurassic Park Igloo. Pentru confortul oaspeților noștri, pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături și blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienții hotelului primesc saci călduroși de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheață este între -2 și +2 grade Celsius.

O noapte într-o cameră dublă este și anul acesta 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei. Copiii între 6 și 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate.

Micul dejun nu este inclus în preț. Se servește la Cabana Bâlea Lac și costă 30 lei/ zi.
Check-in-ul se face între orele 9.00 și 17.00. În acest interval, Hotelul de Gheață este deschis publicului larg pentru vizitare. Între orele 21.00 și 8.00, hotelul este rezervat oaspeților.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/hotelul-de-gheata-de-la-balea-lacaduce-personaje-din-filme-celebre-de-sarbatori-32734.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/hotelul-de-gheata-de-la-balea-lacaduce-personaje-din-filme-celebre-de-sarbatori-32734-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv