loading…

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, suspectată că și-a omorât copilul nou-născut, după care a aruncat cadavrul bebelușului într-un container de gunoi, a fost arestată în această seară, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea omor din culpă.

”Femeia a fost reținută pentru 24 ore, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni contra vieții sau ale unei infracțiuni săvârșite asupra unui membru de familie”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.

Femeia a fost identificată de polițiști ca fiind mama bebelușului aruncat sâmbăta trecută într-un container de gunoi din municipiul Bârlad. Ea a plecat la o rudă din București imediat după ce și-a aruncat copilul la gunoi și a fost adusă, marți, pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

”Polițiștii de investigații criminale au identificat pe raza municipiului București o femeie în vârstă de 34 ani, din municipiul Bârlad, care în luna octombrie a născut la domiciliu un băiețel iar imediat după naștere i-ar fi provocat decesul. În dimineața de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, unde a fost găsit de un bărbat din municipiul Bârlad, care a și sesizat polițiștii la numărul de urgență 112”, a spus Loredana David.

Datele rezultate în urma investigațiilor urmează să fie coroborate cu rezultatele expertizei medico-legale, ce a fost dispusă în acest caz. Primele concluzii medico-legale au arătat faptul că nou-născutul de sex masculin a fost născut viu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/femeia-care-si-a-ucis-bebelusul-si-l-a-aruncat-la-gunoi-retinuta-pentru-24-de-ore-32694.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/femeia-care-si-a-ucis-bebelusul-si-l-a-aruncat-la-gunoi-retinuta-pentru-24-de-ore-32694-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv