Autor:
Daniel Teodoreanu
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 151 Vizualizari

<!–

–>

Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Dragnea a pus tunurile pe Iohannis şi a comentat zvonurile conform cărora PSD urma să aducă 10.000 de oameni la Ziua Naţională.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a intervenit telefonic miercuri seara, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu la România TV, şi a comentat zvonurile din ultimele zile, care indicau faptul că PSD ar fi putut aduce 10.000 de persoane la manifestările organizate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf. De asemenea, liderul social-democraţilor a continuat războiul declaraţiilor cu preşedintele ţării, Klaus Iohannis, după ce acesta a transmis că la recepţia dată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale, nu vor fi invitaţi politicienii cu probleme penale, printre care se numără Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Altfel, Dragnea a ironizat măsurile de securitate anunţate pentru protecţia preşedintelui ţării şi a înalţilor demnitari cu ocazia manifestărilor de 1 Decembrie.

„Se teme de români, dar nu este cazul, pentru că românii sunt oameni înţelegători, care se bucură de Ziua Naţională.

Mâine (n.r. – joi) o să vin cu doamna Gabriela Firea, să vedem parada militară, ca orice român. O să vină cu noi şi Călin Popescu Tăriceanu.

Îmi pare rău şi sunt mâhnit că azi şi ieri a fost promovată dezbinarea asta.

Eu n-am nicio problemă, n-am susţinut niciodată dezbinarea, în toate zicerile mele am îndemnat la unitate. Mâine o să fiu bucuros că România mai face un an. Mai avem puţin şi facem 100.

Mi s-a părut montură securistă, cu surse care spun că un grup nu ştiu ce vrea să facă, cu altele că spun că alt grup nu ştiu ce vrea să facă… Mâine mergem frumos, o să ne bucurăm, o să avem steguleţe tricolore cu toţii, oameni simpli, bogaţi, săraci, condamnaţi, necondamnaţi.

Mâine nu facem campanie electorală. Poziţia noastră faţă de actuala putere este binecunoscută, dar mâine va fi o zi fără politică din punctul nostru de vedere.

Nu ştiu cine a inventat criteriile pentru care sunt invitaţi unii la Ziua Naţională. Or fi făcut ceva acolo pe la Bruxelles, dar astea sunt alte informaţii…

Doamna Firea are un mare defect: este membru PSD.

Sincer, chiar nu ştiu cine a făcut aceste criterii, ce planuri au avut, dar sincer nu sunt preocupat de subiectul acesta. Eu sunt foarte bucuros pentru Ziua Naţională.

Au apărut tot felul de informaţii, să se pună că noi mâine facem nu ştiu ce… Eu am cerut tuturor colegilor din ţară să nu facă campanie electorală mâine.

Mâine vin îmbrăcat civil, ca să zic aşa… Din ce am înţeles de la SPP, o să fim urmăriţi, filaţi, urmăriţi… Cred că o să fie cu amprentă de retină…”, a spus Dragnea la România TV. 

Tag-uri:
dragnea, liviu dragnea, dragnea iohannis, klaus iohannis, iohannis dragnea penal, iohannis tariceanu penal, calin popescu tariceanu, ziua nationala, 1 decembrie, ziua nationala a romaniei, psd, pnl, pmp, usr, campanie electorala, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Palatul Cotroceni, Călin Popescu, Gabriela Firea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea A PUS TUNURILE PE IOHANNIS şi a comentat zvonurile conform cărora PSD URMA SĂ ADUCĂ 10.000 DE OAMENI la Ziua Naţională: „Se teme de români. Este MONTURĂ SECURISTĂ”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis-si-liviu-dragnea-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis-si-liviu-dragnea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 151 Vizualizari <!-- --> Klaus Iohannis si Liviu Dragnea Dragnea a...

Preluat de la EVZ