loading…

Președintele-ales al SUA, Donald Trump, a anunțat că se retrage în totalitate din activitățile de afaceri, pentru a se concentra pe sarcinile funcției prezidențiale și a evita criticile privind conflicte de interese.

Voi organiza o conferință de presă în orașul New York, alături de copiii mei, pe 15 decembrie, pentru a discuta despre faptul că mă retrag în totalitate din afaceri pentru a mă concentra în totalitate pe conducerea țării, cu obiectivul de a face America măreață din nou“, a transmis astăzi Donald Trump.

Chiar dacă nu am nicio obligație legală în acest sens, simt că este important la nivel vizual, ca președinte, să nu fii implicat în nicio situație de conflict de interese cu diverse medii de afaceri“, a explicat magnatul imobiliar new-yorkez.

În acest context, au fost elaborate documente legale prin care să mă retrag în totalitate din activitățile de afaceri. Președinția este o sarcină mult mai importantă!“, a subliniat Trump.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump-se-retrage-in-totalitate-din-activitatile-de-afaceri-32742.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump-se-retrage-in-totalitate-din-activitatile-de-afaceri-32742-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv