Autor:
Antonia Hendrik
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 40 Vizualizari

<!–

–>

Directorul Agenției Centrale de Informații – CIA din Statele Unite John Brennan i-a sfătuit pe președintele ales Donald Trump și administrația sa să fie precauți cu privire la promisiunile rușilor, și a spus că Moscova se face vinovată pentru multe din suferințele din Siria.

BBC citează în 30 noiembrie un interviu în care Brenner spune că Rusia, un aliat important al președintelui sirian Bașar al-Assad, continuă să dețină cheia pentru viitorul Siriei.

El s-a declarat însă sceptic cu privire la dorința rușilor de a ajunge la orice fel de acord înainte de a avea cît mai multe succese de ordin tactic pe câmpul de bătălie. Directorul CIA a adăugat că în opinia sa Statele Unite trebuie să continue să-i sprijine pe rebelii moderați care se opun regimului sirian, pentru ca aceștia să poată rezista în fața atacurilor violente din partea forțelor guvernamentale, ale Iranului, milițiilor Hezbollah și ale Rusiei în Siria, potrivit euopalibera.org.

Tag-uri:
John Brennan, CIA, Trump, sfat, avertisment, promisiuni, Rusia, Moscova, Siria

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul CIA l-a avertizat pe Donald Trump să să fie precaut cu privire la promisiunile rușilor în Siria.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/john-brennan-cia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/john-brennan-cia-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 40 Vizualizari <!-- --> Directorul Agenției Centrale de Informații - CIA...

Preluat de la EVZ