loading…

CS Universitatea Craiova a învins, astăzi, scor 2-0, pe ACS Poli Timișoara, în etapa a 18-a din Liga I, iar formația antrenată de Gheorghe Mulțescu a urcat pe locul doi în clasament, la un punct de liderul Steaua, care are și un meci în minus, derby-ul cu Dinamo.

Au marcat: Rocha 13′, Gustavo 46′ .

În urma acestui rezultat, CS Universitatea Craiova a revenit pe locul doi în clasament, cu 33 de puncte, la un singur punct de liderul Steaua, care va juca miercuri seară, pe Arena Națională, derby-ul cu Dinamo. Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu a obținut prima victorie după două înfrângeri, iar în etapa viitoare, va juca, tot pe propriul teren, cu Viitorul. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara rămâne pe ultimul loc, cu patru puncte, potrivit Mediafax.

1-0: Nuno Rocha a marcat, după o pasă a lui Gustavo. Faza a plecat de la Briceag, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta, dar oaspeții au considerat că a fost ofsaid la preluarea brazilianului.

2-0: Brazilianul Gustavo a marcat cu un șut, din interiorul careului, la colțul lung, după o fază foarte frumoasă de atac a echipei lui Gheorghe Mulțescu.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Vătăjelu, Acka, Kelic, Briceag – Băluță (Rambe 90+2′), Zlatinski, Gustavo (Dumitraș 76′) – Ivan, Măzărache (Mateiu 52′), Nuno Rocha. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Șeroni, Scutaru – Croitoru, Llorente – Bărbuț (Mailat 80′), Artean, Doman – Henrique (Popovici 59′). Antrenor: Ionuț Popa

Cartonașe galbene: Băluță 7′, Ivan 44′ / Llorente 28′, Croitoru 43′

Cartonașe roșii: Llorente 90+1′

Arbitri: Cojocaru Adrian Viorel (Galați), Avram Valentin (București), Oniță Aurel (Constanța); rezervă: Călin Iulian (Ștefănești)

Observatori: Ionescu George (București), Romulus Chihaia (București)

Stadion: Extensiv, Craiova.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cs-u-craiova-acs-poli-timisoara-scor-2-0-in-etapa-a-18-a-din-liga-i-32752.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cs-u-craiova-acs-poli-timisoara-scor-2-0-in-etapa-a-18-a-din-liga-i-32752-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv