loading…

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă de pe strada Duiliu Zamfirescu din municipiul Constanța, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, 30 noiembrie 2016, in intervalul orar 10,15 – 13,00.

 Sunt afectați de lipsa apei potabile abonații din perimetrul delimitat de b-dul Alexandru Lapusneanu – b-dul Tomis – str. Soveja – str. Semanatorului – b-dul Al. Lăpușneanu, precum și cei alimentați din punctele 54, 55 si 56. Inițial, echipa de intervenție a încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urma săpăturilor s-a constatat necesitatea înlocuirii conductei pe o lungime de aproximativ 2 metri, ceea ce a dus la sistarea furnizării apei potabile. 

Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-fara-apa-rece-in-mai-multe-zone-ale-orasului-1-32713.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-fara-apa-rece-in-mai-multe-zone-ale-orasului-1-32713-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv