loading…

Românii care și-au programat, pentru zilele următoare, vacanțe în Ungaria și Austria au avut de înfruntat aglomerația din punctele de trecere de la frontieră. 

La Nădlac, sute de șoferi au așteptat mai bine de o oră să iasă din țară. Mulți merg spre Austria: “Cu zilele astea libere, am luat încă o zi în plus de concediu și mergem puțin afară. E accesibilă Austria și am zis să mergem mai bine încolo, că România o mai cunoaștem.”

„Două zile la Budapesta, în Ungaria. În țară nu am mai găsit locuri, e foarte aglomerat.”, a spus unul din șoferii care așteptau să iasă din țară.

La fel de mare a fost aglomerația și la punctul de trecere a frontierei Borș, din județul Bihor. Și acolo, șoferii au stat la coadă mai mult de o oră până să treacă în Ungaria, relatează digi24.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/calvar-pentru-soferi-la-iesirea-din-tara-32762.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/calvar-pentru-soferi-la-iesirea-din-tara-32762-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv