loading…

Criminalul ieșean care a omorât în 2015 un copil de 10 ani a fost condamnat de Curtea de Apel Iași la închisoare pe viață.

Ieri după-amiază, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au dat o sentință definitivă în cazul lui Vasile Miron: detenția pe viață. Aceștia nu au făcut decât sa valideze decizia dată anterior de Tribunalul Iași, aprecind-o ca fiind corectă.

Pe tot parcursul procesului, Vasile Miron a jucat un teatru incredibil. A susținut mereu că este nevinovat și că anchetatorii au săvârșit abuzuri împotriva sa. Are 44 de ani și ar putea ieși din spatele gratiilor după ce execută peste 20 de ani din pedeapsă, potrivit bzi.ro.

‘Știu că în situația în care sunt eu, cele spuse de mine sunt puțin penibile. Am fost supus la mai multe amenințări, loviri, de către anchetatori’, a spus Vasile Miron în fața judecătorilor. ‘La reconstituire, anchetatorii mi-au arătat locul în care a fost gasit copilul. Nu eu am arătat acest lucru’, a completat acesta.

În acest dosar, Vasile Miron este acuzat de uciderea unui copil de 10 ani din Costuleni. Este a doua crimă pe care ar fi comis-o. Procurorii susțin că a comis această crimă la scurt timp după ce a fost eliberat din arest după comiterea primei crime. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/asasin-cu-sange-rece-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-32741.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/asasin-cu-sange-rece-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-32741-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv