Autor:
Matei Năstase
|
miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Doi îndrăgostiți se răsfățau într-o piscină, când lângă ei, din senin, a apărut un crocodil. Fără să evite, bestia a sărit în apă și a stricat momentul tandru.

Potrivit Realitatea.net, tinerii credeau că vor avea parte de o vacanță de vis în Africa. Nici prin gând nu le trecea, însă, că în momentul în care se distrau în piscină vor trăi cea mai înfiorătoare experiență. Totul s-a întâmplat pe 28 octombrie, în Kariba, Zimbabwe.

 

 

Când credeau că nu-i vede nimeni, tinerii, mai încinşi poate decât era cazul, au înlemnit când au văzut că în apă intră un crocodil de toată frumuseţea.

Dar asta nu e nimic în comparaţie cu ce a urmat! Ce credeţi că a făcut bărbatul când a văzut bestia? Ei bine, acesta a ieşit din apă şi şi-a abandonat iubita acolo, fără nicio remuşcare. Din fericire, femeia a reuşit să iasă din apă înainte de a se întâmpla o tragedie! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Tag-uri:
aparitie, crocodil, groaznic, bestie, moment tandru, indragostiti

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului APARIȚIE ÎNGROZITOARE într-o piscină. Exprlicațiile sunt HALUCINANTE. Oamenii au fost SPERIAȚI de ființa ACEASTA.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/crocodil-croco-piscina-3-97104100-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/crocodil-croco-piscina-3-97104100-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | miercuri, 30 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Doi îndrăgostiți se răsfățau într-o piscină, când...

Preluat de la EVZ